het levensverhaal  Biografieën over beroemdheden worden graag door een groot publiek gelezen. Hoe is het leven van de bekende persoon verlopen, welke weg hebben ze bewandeld? Hoe en waarom zijn ze bekend geworden? Als lezer van biografieën is het heerlijk om je al lezend aan de ander te spiegelen. Maar wees eerlijk; ieder mens is uniek, elk levensverhaal is dat ook. Een biografie nodigt uit tot lezen. Zeker als het door u als hoofdpersoon wordt verteld en professioneel is opgeschreven. Geïllustreerd met bijpassende foto’s uit uw eigen fotoarchief.

in boekvorm  Hoe zou het zijn om uw eigen levensverhaal in boekvorm te lezen? Of dat van uw vader, moeder of van een ander familielid? Zo’n biografie wordt door uw partner, (klein)kinderen, familie, vriendenkring en natuurlijk uzelf gelezen en bewaard. Een uniek en waardevol document.

portret of interview  Een portret of interview geeft de lezer een kijkje in iemands leven. De aanleiding kan bijvoorbeeld een jubileum of pensionering zijn. Een portret of interview kan digitaal op een website of op papier gepubliceerd worden.

persoonlijke opdrachten  Denk hierbij aan persoonlijke teksten voor een fotoboek, biografie, speech of jubileumboek.

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen?

Graag zoek ik met u naar passende oplossingen

Contact

M 06 - 455 745 16

contact@timvanderhammen.nl

Adres

Katwoudestraat 7

3826 AR AMERSFOORT

© | timvanderhammen.nl | disclaimer | design: creative answer