eigen baas?  Ondernemers, en vooral startende zelfstandigen, lopen over van enthousiasme en energie. Met volle overtuiging gaan ze ervoor om hun product of dienst aan de man te brengen. Succesvol zijn is hun doel. Wat ze willen verkopen en aan wie, weten ze maar al te goed. Maar wat vertellen startende ondernemers eigenlijk over zichzelf?

professioneel profiel  Een kort en bondig profiel over jezelf als ondernemer is soms lastig om op papier te krijgen. Wie ben je, waar ga je voor en waarom moeten klanten juist voor jou kiezen? Met een professioneel geschreven profiel kun je op je website, op sociale media of in je folder precies die persoonlijke aspecten van jezelf laten zien die jij belangrijk vindt. Waarom ligt je hart juist bij dat product of bij die dienst? Wat is jouw persoonlijke toegevoegde waarde? Waarom krijg je er energie van?

een goed profiel verkoopt  Een bondig geschreven profiel voegt iets heel persoonlijks toe aan de presentatie van je bedrijf. De ervaring leert dat je daarmee het type klanten aantrekt dat bij je past en zich herkent in jouw profiel. De herkenning en het gevoel van ‘daar wil ik graag zaken mee doen!’

kort interview  Ik help je door met een kort interview erachter te komen wie je bent en wat je belangrijk vindt. Daarna kunnen we samen je eigen profiel schrijven. Als je je eigen definitieve profiel terugleest dan kan je maar een conclusie trekken: ‘Dat ben ik!’ Desgewenst maak ik je profiel compleet met een mooie eigen foto.

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen?

Graag zoek ik met u naar passende oplossingen

Contact

M 06 - 455 745 16

contact@timvanderhammen.nl

Adres

Katwoudestraat 7

3826 AR AMERSFOORT

© | timvanderhammen.nl | disclaimer | design: creative answer