Vrijdagmiddag interviewde ik Femke Hogema uit Amersfoort voor de rubriek ‘Even vragen aan’. Een rubriek die regelmatig in AD Amersfoortse Courant staat, waarbij mensen uit de regio Amersfoort ondervraagd worden over actuele zaken waar ze bij betrokken zijn. Femke is eigenaar van het bedrijf Healthy Finance, ze heeft inmiddels honderden ondernemers en zzp’ers wegwijs gemaakt op financieel gebied. Voor mij erg herkenbaar, ik ben ook geen rekenwonder. Femke heeft mij ook grip op cijfers gegeven.

 

Komende donderdag wordt het event ‘Winstgevende Plannen’ door Femke georganiseerd, waarbij ze 120 deelnemers uit Nederland en België aan de hand neemt om hun plannen voor het komend jaar financieel te onderbouwen. En dat kan ze heel erg goed, ze maakt cijfers weer leuk! Alle ondernemers lopen aan het eind van de dag met hun eigen complete plan onder de arm de deur uit.

We zaten de eerste minuten in Femke ’s kantoor en toen ik terloops meldde dat mijn jongste zoon een keelontsteking had, sloeg de paniek toe bij Femke. ,,Ik kan het me niet veroorloven om nu ziek te worden, zullen we maar in de tuin gaan zitten?” vroeg ze aan mij. Haar schrik kon ik me goed voorstellen. Het was een prachtige herfstmiddag, dus waarom niet?  We gingen aan de tafel in de tuin zitten en het gesprek verliep soepel en vlot.

Opeens vroeg ze spontaan ,,Mag ik een foto van je maken? Dan zet ik ‘m op Facebook en vertel ik dat je me hebt geïnterviewd voor de krant.” Tja, waarom niet? En eerlijk gezegd vind ik het een leuke foto. Meestal ben je zelf erg kritisch op foto’s waar je zelf op staat, deze vind ik echt leuk! De herfstkleuren geven een mooie sfeer aan het plaatje.

Bovendien is het voor mij een vreemde gewaarwording; meestal fotografeer ik de mensen die ik interview voor de krant, nu was ik aan de beurt. En grappig om mezelf zo aan het werk te zien, ik heb er zichtbaar plezier in. Dit keer werd mij een spiegel voorgehouden. Dank je wel Femke voor deze foto en veel succes donderdag met je event!

 

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen?

Graag zoek ik met u naar passende oplossingen

Contact

M 06 - 455 745 16

contact@timvanderhammen.nl

Adres

Katwoudestraat 7

3826 AR AMERSFOORT

© | timvanderhammen.nl | disclaimer | design: creative answer