overvloed aan communicatie  Met het gebruik van internet en de smartphone is de manier van communiceren enorm veranderd. Dagelijks worden we, naast gedrukte media, radio en televisie, overspoeld met een lawine aan digitale berichten; nieuws, e-mails en berichten via sociale media. De dagelijkse hoeveelheid informatie staat ongeveer gelijk aan wat een boer in de middeleeuwen gedurende een heel jaar te verwerken kreeg. Het is van belang om uw teksten optimaal af te stemmen op uw doelgroepen.

duidelijke taal  Communicatie is en wordt een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering, op papier en digitaal. Helder woordgebruik is essentieel om uw boodschap op de juiste manier over te brengen aan uw medewerkers, relaties, klanten en publiek.

mens en bedrijf  Een artikel, interview of reportage vertelt uw verhaal over de mens en uw bedrijf en nodigt uit om te lezen. De aanleiding voor een bedrijfspublicatie kan een jubileum zijn, wisseling van directie of veranderingen in het bedrijf. De mens staat hierin altijd centraal.

ik kan u helpen  Dankzij mijn interesse in mensen weet ik snel tot de kern door te dringen. Wat ú wilt vertellen en op uw manier. Dat scheelt u tijd en inspanning. Het luisteren naar en schrijven van iemands verhaal geven mij energie. En u bereikt uw doel.

mogelijkheden  Teksten voor websites, blogs, brochures of een bedrijfsprofiel. Bedrijfspublicaties voor een tijdschrift, personeelsblad, fotoboek, jubileum- of bedrijfsboek.

 

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen?

Graag zoek ik met u naar passende oplossingen

Contact

M 06 - 455 745 16

contact@timvanderhammen.nl

Adres

Katwoudestraat 7

3826 AR AMERSFOORT

© | timvanderhammen.nl | disclaimer | design: creative answer